Books N

Hieronder de boeken die ik stuk voor stuk ZEER aanraad, wanneer je het boek wilt bestellen, klik op het plaatje om dat direct te doen!


Water en gezondheid zijn onlosmakkelijk met elkaar verbonden. Dit is een van de eerste boeken die mij de noodzaak van het drinken van water heeft doen inzien en daarom een absolute aanrader voor iedereen die zijn gezondheid belangrijk vind!


De titel van het boek klinkt erg zwaar, ik ben dit boek gaan lezen na het overlijden van mijn vader aan de gevolgen van kanker. De inzichten die ik door dit boek heb gekregen zijn zeer belangrijk voor mijzelf en de mensen in mijn omgeving. Gezondheid in algemene zin en basisprincipes over hoe je gezond en lekker kan leven. Daarnaast vind ik persoonlijk de manier waarop dit boek is geschreven en de wetenschappelijk uitleg zeer waardevol. Een absolute must read voor iedereen die zijn leven en gezondheid als een belangrijke kernwaarde hebben. En eigenlijk voor iedereen.

Het dieet van de toekomst tegen hart- en vaatziekten, kanker en diabetes type 2.

De in de VS en Japan zeer gerespecteerde chirurg dr. Shinya reikt de sleutel aan waarmee het lichaam zichzelf kan genezen, de enzymfactor.
Enzymen zijn minuscule pakketjes energie die onontbeerlijk zijn voor alle levensfuncties.
Als we een tekort hebben aan enzymen worden we ziek. Als het tekort wordt aangevuld worden we weer beter.

Ik begon het boek te lezen en heb het pas weggelegd na het lezen van de laatste bladzijde.

Verzuring, een verstoord zuur-base evenwicht en de daaruit ontstane ophoping van zure afvalstoffen veroorzaakt veroudering van het lichaam. De verwijdering van oude, opgeslagen afvalstoffen is daarom dé weg terug naar de jeugd. Sang Whang is ingenieur, wetenschapper en uitvinder met een groot aantal patenten. Een goede aanvulling op het bovenstaande boek de Enzymfactor.

Een absoluut geweldig boek van David Wolfe ten aanzien van Superfoods, waaronder rauwe cacao, goji bessen, maca, etc. Samen met David Wolfe een reis mogen maken naar Peru en daar Machu Picchu bezocht. Tijdens de wandelingen en seminars een eindeloze stroom aan kennis kunnen opdoen.
David Wolfe weet echt veel over Superfoods, Superherbs, Supertonics en wat niet al meer op het gebied van gezondheid en nutriënten. In dit boek worden enkele Superfoods uitgelicht met daarnaast wat recepten om ze te gebruiken/consumeren.

Echte schoonheid komt van binnen. In dit boek worden bruikbare handvatten gegeven om aan de slag te gaan met je uiterlijk, je vitaliteit, je gezondheid, hoe je je lichaam kunt cleansen. Dit boek zal voor velen een stap kunnen maken naar een beter, energieker en gezonder leven.

Cholesterol, iedereen heeft het erover, wat kan je nu eigenlijk doen om te zorgen dat je cholesterol goed is. Hoog / Laag de feiten en nu niet eens niet de fabels.

The China study, hierin staan belangrijke tips ten aanzien van voeding die je kunt maken voor jezelf. Op basis van onderzoek en vergelijking van verschillende voedings- en leefgewoonten. Zeker voor mensen die interesse hebben in gezonde voeding een boek om te lezen.

Een boek dat in Nederland veel tongen heeft losgemaakt, Ralph Moorman, studeerde levensmiddelentechnologie, om de producten te gaan maken die nu in de supermarktschappen liggen. Echter hij kwam erachter dat dat niet de manier is waarop hij met zijn gezondheid wilde omgaan. De principes die in dit boek worden vermeldt zijn niet nieuw, wel de manier waarop het in begrijpelijke taal in een boek is verwerkt. Dit boek geeft een goede basis voor een gebalanceerd eetpatroon.

Geweldig informatief en handig boek met informatie ten aanzien van voeding. Chinese Kruidenleer en voeding wat kan je eten om klachten te verminderen of wat kan je beter laten staan wanneer je bepaalde klachten hebt. Tevens, veelal vegatarische, gerechten om te maken. Zeker de moeite van het aanschaffen waard.

E nummers en de uitleg wat hun werking is.
Zijn ze schadelijk of niet?

Makkelijk en duidelijk boekje met naast de e nummers ook de benaming van de toevoegingen. Die je makkelijk met je mee kan nemen.

Leave a Comment